Rólunk

A Dekor Ferro fémipari vállalkozás 2000-ben indult és az évek során fokozatosan fejlődött.
Az akkoriban szokatlanul kiemelkedő minőség egyre több megrendelést hozott, ami a géppark és a dolgozói létszám bővítését is igényelte. 2006-ban a megnövekedett rendelésszám miatt szükségessé vált egy nagyobb telephely létrehozása, csarnok építése, géppark fejlesztése, aminek nagy része egyedi tervezésű és készítésű berendezésekből áll. Ezek a gépek lehetővé tették prémium minőségű termékek gyártását a kézi megmunkáláson felül.
Lakossági megkeresések mellett egyre gyakrabban kaptunk állami és önkormányzati projekteket. Fővállalkozóként illetve alvállalkozóként, multinacionális cégek megrendeléseit is teljesíthettük.
2011-ben fordulóponthoz ért a vállalkozás, és részben az ugrásszerűen megnövekedett igények, valamint a megváltozott gazdasági környezett miatt céggé alakultunk, tovább növelve a dolgozói létszámot is.
Így lehetőségünk nyílt komolyabb ipari és nagyobb volumenű munkák elnyerésére, illetve az utóbbi években saját fejlesztésű és csak a cégünk által gyártott medencefedések, autóforgatók is bekerültek a portfóliónkba. Továbbá alvállalkozói szerepben lehetőségünk nyílt nagy precizitású színpad gépészeti elemek gyártására, melyek komoly referenciákat biztosítanak cégünk számára.
Elhivatottságunk, hogy az új kihívásokra reagálva továbbra is magas színvonalú munkavégzéssel stabil és versenyképes vállalkozás tudjunk maradni.
Kérem, tekintse meg termékeinket, galériánkat, mellyel reméljük felkeltjük érdeklődésüket és elnyerjük bizalmukat. Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre.

Szolgáltatásaink a fenti menüpontokon kívül:

  • Egyedi célgép gyártás

  • Lemezek darabolása, szabása- gépi lemezollóval és plazmavágóval

  • Lemez hengerítése

  • Fémek hegesztése (al. fe. co.) Tig, Mig, Avi

  • Fémek esztergálása, marása, fúrása

  • Lemez élhajlítása

  • Préselés, lyukasztás, kivágás

  • Partneri kapcsolatban: lézervágás, tüzihorganyzás, szinterezés.


Továbbá cégünk vállalja egyedi illetve művészek és lakberendezők által tervezett tárgyak, díszítő elemek kivitelezését.