medencefedés

Kínálatunkban szerepel teljesen egyedi, cégünk által tervezett és gyártott luxus medencefedés is. Két fő típusa a vízszintes és függőleges irányba elmozduló fedés.

Vízszintes

Függőleges

Harmonikanyitású

Jellemzően az adott medence méretéhez tervezett és gyártott, a vízszint felett egy rejtett guruló síneken mozgó egy vagy két irányba nyíló acél szerkezet, melyet az adott beépítési lehetőségek határoznak meg.
A medencefedés különböző burkolási lehetőségeket kínál.
Pl.: WPC, műfű, fa, esetleg kerámia vagy kő, vagy egyéb műanyag burkolatok.
A medencefedés távirányítóval vagy telefonos applikáció segítségével működtethető, biztonsági infrarendszerekkel ellátva, ami mozgás közben megakadályozza a baleseteket akadály észlelése esetén, és csak újbóli parancsra indul a zárás vagy nyitás.

Jellemzően az adott méretű medencékhez tervezett 4-6 vagy 8 lábon álló fémszerkezet mely a medence fölött függőleges irányba mozdul el (felemelkedik). Ennek burkolása történhet polikarbonáttal, vagy könnyű díszített ponyvával. A medencefedés távirányítóval vagy telefonos applikáció segítségével működtethető, biztonsági infrarendszerekkel ellátva, ami mozgás közben megakadályozza a baleseteket akadály észlelése esetén és csak újbóli parancsra indul a zárás vagy nyitás.

Jellemzően az adott méretű medencékhez tervezett fémszerkezet mely a medence fölül vízszintes és függőleges irányba mozdul el, harmonikaszerűen összecsukódik. Ez elsősorban kis területen vagy határolt területen elhelyezett medencék fedésére alkalmas. Például épület oldalfala vagy kerti támfal mellé csukódik össze. A medencefedés távirányítóval vagy telefonos applikáció segítségével működtethető, biztonsági infrarendszerekkel ellátva, ami mozgás közben megakadályozza a baleseteket akadály észlelése esetén és csak újbóli parancsra indul a zárás vagy nyitás.
A medencefedés különböző burkolási lehetőségeket kínál.
Pl.: WPC, műfű, fa, esetleg kerámia vagy kő, vagy egyéb műanyag burkolatok.